Več novosti

Književna dela do 8 let

Kura ali jajce?

Kaj je bilo prej, kura ali jajce? Gotovo jajce, saj se kura ni mogla izleči iz nič. Ampak … od kod se je potem vzelo jajce? Nekdo ga je vendar moral znesti, ne? Seveda, kura. Kura je bila prej. Trenutek, prosim, Kura, da je bila prej? Piščanci se vendar izležejo iz jajc. Torej je bilo prej jajce. Zagotovo. Ne? Če je jajce, mora biti najprej kura. Če je kura … je pač tudi … jajce? Odgovore poiščite v knjigi. Morda jih boste našli. Pa še zabavali se boste.

Poglej in rezerviraj v katalogu COBISS+


Več novosti

Književna dela 9 do 12 let

Rozi in Musa

Prijateljem lahko poveš marsikaj, razmišlja Rozi. Celo velike skrivnosti, zato pa vendar so prijatelji. 

Rozi se z mamo preseli v nov dom. Strah jo je, da si ne bo našla prijateljev, kmalu pa se izkaže, da je ta popolnoma odveč. V bloku stanuje tudi Musa, ki pozna vsak njegov kotiček – tudi pot na streho. Želi ji pokazati krasen razgled na mesto, a potem, ko gre vse popolnoma narobe in se morata otroka iz nevarnosti rešiti sama, se pravo prijateljstvo šele začne … 

Poglej in rezerviraj v katalogu COBISS+


Več novosti

Književna dela nad 13 let

13

Zbirka enajstih nežnih zgodb najstnikov pred vstopom v svet odraslosti, ko se nam svet približa v najintenzivnejših barvah in ga doživljamo z najširšo paleto čustev.

Poglej in rezerviraj v katalogu COBISS+


Več novosti

Poučna dela

Knjiga, ki ti bo končno razložila vse o tvojih starših : (zakaj te silijo z zelenjavo in druge norosti)

Avtorica Françoize Boucher se s svojim edinstvenim humorjem v besedi in sliki loteva večno aktualnih tem medčloveških odnosov, starševstva, prijateljstva in ljubezni. Provokativen, absurden, poetičen humor, ki se resnih in univerzalnih tem loti na zabaven, dobrodušen način, a hkrati ne izgubi svoje ostrine in močne sporočilne vrednosti. 

Knjiga je namenjena najstnikom, nad njo pa bodo navdušeni tudi starejši bralci.

Poglej in rezerviraj v katalogu COBISS+


Več novosti

Poučna dela do 8 let

Kaj počnejo obrtniki

,

Poglej in rezerviraj v katalogu COBISS+


, Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj, SI Slovenija, tel.: 04 201-35-50, fax.: 04 201-35-60, mkk@kr.sik.si / Splošni pogoji uporabe spletne strani / O strani